HOME

PRAKTISCHE INFORMATIE

Aankomst en vertrek:

Aankomst is vanaf 16.00 uur, vertrek is uiterlijk 10.00 uur. Neem even contact op met de receptie (0043 6565 21921) indien u andere aankomst- of vertrektijden wenst.

 

Hoe moet ik de chalet bij vertrek achterlaten:

We verzoeken u vriendelijk de vakantiewoning bezemschoon achter te laten en de vaatwasser aan te zetten of leeg te maken. Ook het verzoek om uw afval en lege flessen in de daarvoor bestemde afvalcontainers te deponeren. Het beddengoed kunt u afhalen en bij de voordeur leggen. Vergeet niet bij de receptie uw broodjes af te rekenen (indien van toepassing). De sleutelkaarten kunt u buiten de openingstijden van de receptie in de postbus naast de voordeur deponeren.

 

Kan ik zelf bedlinnen meenemen?

In uw chalet zijn de bedden opgemaakt. De kosten voor het opmaken en het linnenpakket bedragen € 19,50 per persoon.

 

Hoe kan ik verse broodjes bestellen en betalen?

U kunt broodjes bestellen bij aankomst via een tablet (SuitePad) in uw chalet. Dit kan tot 20.00 uur. Op de dag van vertrek of de dag ervoor kunt u de broodjes betalen bij de receptie met cash of betaalkaart.

 

Hoeveel handdoeken zijn er in de chalet aanwezig?

Standaard zijn er per persoon 2 handdoeken aanwezig. Verder treft u in de badkamer gezichtsdoekjes aan en een of meer badmatten. In de keuken liggen minstens drie theedoeken. De handdoeken worden tussentijds niet gewisseld. Wel beschikt iedere chalet over een eigen wasmachine en soms ook een droger. Indien gewenst is er de mogelijkheid om saunahanddoeken en badjassen bij te huren.

 

Kan ik extra handdoeken bestellen?

Bij de receptie kunnen extra beddengoed en handdoeken besteld worden.

 

Is de supermarkt open op zondag?

In Neukirchen zijn zowel in de zomer als winter in het hoogseizoen de supermarkten (Billa en Spar) open.

 

Is er een inventarislijst aanwezig?

Er is geen inventarislijst beschikbaar, de vakantiewoningen zijn volledig ingericht en uitgerust voor het maximale aantal personen.

 

Is er internet aanwezig in de woning?

Als enige in de gehele omgeving beschikt Nationalpark Chalets over haar eigen glasvezelkabel verbinding. Naast dat er in alle chalets wifi beschikbaar is, is deze ook nog eens supersnel.

 

Koffiezetapparaat

Iedere woning heeft een koffiezetapparaat. Dit kan variëren van een filtermachine, een Nespresso apparaat of een machine waar hele bonen in gaan. Bij de beschrijving van uw chalet op de site van ChaletsPlus staat precies beschreven welk apparaat zich in uw chalet bevindt.

 

Is er keukenlinnen aanwezig?

Keukenlinnen is standaard aanwezig, ook beschikken al onze chalets over een Miele afwasmachine. Vaatwastabletten zijn eveneens aanwezig.

 

Mag ik mijn hond(en) meenemen?

In een aantal chalets is het toegestaan om huisdieren mee te nemen. Kijk bij de chalet op de site van ChaletsPlus naar het icoontje met hond om te zien of huisdieren zijn toegestaan.

 

Wat doe ik als ik een klacht heb?

Als er iets niet naar uw tevredenheid is dient u dit zo spoedig mogelijk te melden bij de receptie. De beheerders zullen met u overleggen en een gepaste oplossing bieden. Wacht niet tot aan het einde van uw verblijf, dat is nergens voor nodig en stelt ons niet in staat om u een perfecte vakantie te bieden.

 

Heb ik sneeuwkettingen nodig?

Ja! Gedurende de wintermaanden bent u in Oostenrijk verplicht sneeuwkettingen bij u te hebben. Op sommige plaatsen (bijv. bergpassen) moeten de sneeuwkettingen verplicht worden aangebracht, dit wordt aangegeven d.m.v. een verkeersbord. Daarnaast dient u verplicht winterbanden te hebben in de periode november – april. Sommige wegen in ons park zijn behoorlijk steil en een beetje sneeuw kan voor uw winterbanden dan al te veel zijn. Over het algemeen hebben auto's met vierwielaandrijving (4 x 4) en winterbanden weinig problemen.

 

Waar kan ik mijn elektrische auto opladen?

Alle chalets beschikken over een oplaadpunt. De receptie beschikt over een snellader.

 

Waar kan ik een autobaanvignet kopen?

Het Autobahnvignet is in Oostenrijk o.a. verkrijgbaar bij alle snelweggrensovergangen, bij de diverse Oostenrijkse pompstations en pompstations langs de snelweg in Zuid-Duitsland. In Nederland kunt u het Autobahnvignet voor personenauto's en motoren verkrijgen bij de ANWB

 

Meer informatie?

Kijk ook eens op de Veel gestelde vragen pagina van